Advertisement

Απεργία Υγειονομικών : Ergatiko Kentro Kalamatas Sthrizei Thn Apergia Twn Ygeionomikwn H Katastash Sta Nosokomeia Einai Ypo8esh Olwn Messinia Live : Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του.

Απεργία Υγειονομικών : Ergatiko Kentro Kalamatas Sthrizei Thn Apergia Twn Ygeionomikwn H Katastash Sta Nosokomeia Einai Ypo8esh Olwn Messinia Live : Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του.. Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ. Στην αλεξανδρούπολη, απεργιακή κινητοποίηση στις 10:30 π.μ. Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Ανάλογη απόφαση για τις 7/10 έχει λάβει και η αδεδυ στην οποία η ποεδην είναι μέλος.

Se Apergia Kaloyn Oi Nosokomeiakoi Giatroi 8essalonikhs Thn Pempth Rthess
Se Apergia Kaloyn Oi Nosokomeiakoi Giatroi 8essalonikhs Thn Pempth Rthess from www.rthess.gr
Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Πανελλαδική απεργία υγειονομικών την τρίτη 23 φεβρουαρίου. Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου… Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Τα αιτήματα της αυριανής 24ώρης πανελλαδικής απεργίας των υγειονομικών, όπως τα διατυπώνει η η ένωση γιατρών εσυ χανίων είναι Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου. Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην.

Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου…

Πανελλαδική απεργία υγειονομικών την τρίτη 23 φεβρουαρίου. Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου. Στεκόμαστε στο πλάι των υγειονομικών που σήμερα απεργούν για να μη γίνει καμιά απόλυση, για να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, για προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού. Παρέμβαση της ποεδην για την ένταξη των υγειονομικών στα βαε και την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος ανθυγιεινής. Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Ανάλογη απόφαση για τις 7/10 έχει λάβει και η αδεδυ στην οποία η ποεδην είναι μέλος. Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00. The post 24ωρη απεργία υγειονομικών για στήριξη των νοσοκομείων appeared first on fimotro. Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Απεργια υγειονομικων 23/02/2021 #covid_19gr #οενγε #απεργια #lockdown pic.twitter.com/hhy7r0q7gh. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου…

.(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Η απεργία είναι όπλο στα χέρια μας, αν έχει απεργούς, αν έχει τη μαζική στήριξη όλων των 3.ένταξη των υγειονομικών στα βαε! Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων. Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο.

Poreia Twn Ygeionomikwn Sto Ypoyrgeio Ygeias
Poreia Twn Ygeionomikwn Sto Ypoyrgeio Ygeias from www.newsbeast.gr
Απεργια υγειονομικων 23/02/2021 #covid_19gr #οενγε #απεργια #lockdown pic.twitter.com/hhy7r0q7gh. Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Στεκόμαστε στο πλάι των υγειονομικών που σήμερα απεργούν για να μη γίνει καμιά απόλυση, για να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, για προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού. The post 24ωρη απεργία υγειονομικών για στήριξη των νοσοκομείων appeared first on fimotro. Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα!

Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη:

Ανάλογη απόφαση για τις 7/10 έχει λάβει και η αδεδυ στην οποία η ποεδην είναι μέλος. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του. Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00. Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς. Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των υγειονομικών, δεν αρκούν τα χειροκροτήματα και οι έπαινοι. Παρέμβαση της ποεδην για την ένταξη των υγειονομικών στα βαε και την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος ανθυγιεινής. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου.

Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Στην αλεξανδρούπολη, απεργιακή κινητοποίηση στις 10:30 π.μ. Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00. Πανελλαδική απεργία υγειονομικών την τρίτη 23 φεβρουαρίου.

Mera25 Tomeas Ygeias Sthrizoyme Thn Apergia Twn Ygeionomikwn Dhmosia Dwrean Ygeia Gia Oloys Iliaweb Nea Apo Thn Hleia
Mera25 Tomeas Ygeias Sthrizoyme Thn Apergia Twn Ygeionomikwn Dhmosia Dwrean Ygeia Gia Oloys Iliaweb Nea Apo Thn Hleia from www.iliaweb.gr
Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων. Στεκόμαστε στο πλάι των υγειονομικών που σήμερα απεργούν για να μη γίνει καμιά απόλυση, για να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, για προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς. Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Παρέμβαση της ποεδην για την ένταξη των υγειονομικών στα βαε και την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος ανθυγιεινής. Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Τα αιτήματα της αυριανής 24ώρης πανελλαδικής απεργίας των υγειονομικών, όπως τα διατυπώνει η η ένωση γιατρών εσυ χανίων είναι

Στην αλεξανδρούπολη, απεργιακή κινητοποίηση στις 10:30 π.μ.

Απεργια υγειονομικων 23/02/2021 #covid_19gr #οενγε #απεργια #lockdown pic.twitter.com/hhy7r0q7gh. Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων. Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Ανάλογη απόφαση για τις 7/10 έχει λάβει και η αδεδυ στην οποία η ποεδην είναι μέλος. Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου… Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ. Στεκόμαστε στο πλάι των υγειονομικών που σήμερα απεργούν για να μη γίνει καμιά απόλυση, για να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, για προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου. Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου απεργία. Η απεργία είναι όπλο στα χέρια μας, αν έχει απεργούς, αν έχει τη μαζική στήριξη όλων των 3.ένταξη των υγειονομικών στα βαε!

Posting Komentar

0 Komentar